Viața noastră întreagă, de la prima până în ultima clipă, e ca un film de dragoste, fie că este o romanță, un film de acțiune sau o dramă. Nu ne aparține scenariul, nici regia. Rolurile însă le jucăm cât putem de bine, pe rând, râzând, plângând, alergând după vise sau prăbușiți în dezamăgire. Ne ridicăm și mergem mai departe, neștiind niciodată ce se află în spatele ecranului, ci doar ce vrem să arătăm celor care ne privesc.

Aflat la a doua ediție, B.Loved este un festival pe care-l iubesc. Sunt actriță și fiecare piesă ori film pe care le văd îmi dau sentimentul că mai trăiesc o viață, că fiecare rol îmi dă ocazia să fiu alt om, prelungind iar și iar această minune atât de scurtă, din păcate, care este viața.

Pentru cinci zile, B.Loved vă oferă și Dumneavoastră ocazia să fiți oricine doriți: Pete sau Dragonul, Romeo sau Julieta, Pacientul englez, Felix sau Otilia ori să experimentați o vacanță la țară pentru a afla de ce are vulpea coadă. Biletul pe care vi-l cerem la ieșire este să ne spuneți, din inimă, că, DA, credeți în iubire!

Lavinia ȘANDRU

Președinte B.Loved


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *